דילוג לתוכן

משרד הבריאות מזהיר: אל צרכו "בשר עגל טחון" ו"טחון דגים" ממפעל ללא רישיון – סכנה לבריאות הציבור!

אזהרת משרד הבריאות: לא לצרוך מוצרי בשר וטחון דגים מהמותג כ.י.מ.ב בע"מ

משרד הבריאות מזהיר את הציבור

משרד הבריאות פרסם אזהרה לציבור לא לצרוך מוצרי "בשר עגל טחון" ו"טחון דגים" של המותג כ.י.מ.ב בע"מ. האזהרה מתקיימת בתקופה שבה הציבור מתכונן לחג הפסח, וזאת לאחר בדיקות שגרתיות שנערכו על ידי שירות המזון במחוז צפון.

סיבות לאזהרה

במהלך הבדיקות נמצא כי המוצרים יוצרו במפעל הפועל ללא רישיון יצרן, ואוחסנו בבית קירור שאינו מאושר על ידי משרד הבריאות. יש חשש לזיוף של יצרנים אחרים, מה שעשוי לסכן את בריאות המשתמשים במוצרים.

פרטי המוצרים המוזכרים

  • בשר עגל טחון

מותג: כ.י.מ.ב בע"מ
יצרן: מ.ע.י בשר ועוף
תאריך יצור ופג תוקף: כלל התאריכים המופיעים בדרכי השיווק.

  • טחון דגים

מותג: כ.י.מ.ב בע"מ
יצרן: ספיר שיווק דגים
תאריך יצור ופג תוקף: כלל התאריכים המופיעים בדרכי השיווק.

צעדים שננקטו

בעקבות הממצאים, ד"ר נועה די קסטרו, רופאת מחוז צפון, חתמה על צווים סגירה מנהליים לשני המפעלים המעורבים: מפעל "י.מ.מ.ק. בע"מ" בבית התעשייה מעלות-תרשיחא ובית הקירור "כ.י.מ.ב. בע"מ".

משרד הבריאות מבקש מהציבור להימנע מצריכת המוצרים המדוברים ולפנות למוקד 5400* במידה ויש צורך בהבהרות נוספות.


תגים: משרד הבריאות, אזהרה, בשר עגל טחון, טחון דגים, בריאות הציבור, פסח

10 מחשבות על “משרד הבריאות מזהיר: אל צרכו "בשר עגל טחון" ו"טחון דגים" ממפעל ללא רישיון – סכנה לבריאות הציבור!”

  1. עדי פלדמן

    חשוב לשמור על בריאות הציבור ולהימנע מרכישת מוצרים לא אמינים!

  2. ענת יעקובי

    חשוב לשמור על בריאותנו ולא לסכן אותה במוצרים לא אמינים!

  3. דנה צוברי / Dana Zubari

    חשוב להקשיב להוראות הבריאות ולא לסכן את עצמנו!

כתיבת תגובה

Scroll to Top