דילוג לתוכן

קטגוריות נבחרות

אפילו בטוקיו: גאווה ישראלית עם שתי פיצריות מהארץ ברשימת ה-50 הטובות בעולם!

2025-03-10 06:57:00

גאווה ישראלית: 2 פיצריות נכנסו לרשימת הפיצות הטובות באסיה של מדריך TOP 50 PIZZA

פיצות ישראליות בעשירייה הפותחת

בשנה שעברה, פיצה "לה פיאדרה" מירושלים ופיצה "נאופוליטן" מחיפה תפסו מקום מכובד בדירוג הפיצות העולמי, והותירו רושם רב בזירה הקולינרית הבינלאומית. הטקס היוקרתי של מדריך TOP 50 PIZZA התקיים בלילה בין ראשון לשני בטוקיו, יפן, כאשר פיצריות ישראליות הוכרו תחת הכותרת "הפיצריות הטובות ביותר באסיה".

הישגים משמעותיים לפיצה "לה פיאדרה"

פיצה "לה פיאדרה" היא הפיצרייה הכשרה היחידה שנכנסה לדירוג, וכבר שנה שלישית ברציפות שהיא מופיעה ברשימה. בשנה שעברה דורגה במקום ה-39, והשנה היא עלתה למקום ה-37, מה שמעיד על שיפור מתמשך באיכות המוצר. הפיצרייה מציעה פיצה נפוליטנית מסורתית בטאבון עצים, והתמקדות בחומרי גלם איכותיים.

שף אבי סינקלר, הבעלים של הפיצרייה, הביע גאווה בייצוג ישראל וזווית הביקורת של הקולינריה המקומית. במהלך קבלת הפרס, הוא לבש כובע כתום כהזדהות עם החטופים בעזה.

פיצה "נאופוליטן" נכנסת לדירוג לראשונה

פיצה "נאופוליטן" מחיפה, בבעלות אורן אבני, נכנסה השנה לראשונה לדירוג, מה שמצביע על הישג חשוב עבור הקולינריה הישראלית. הפיצרייה מתמחה בפיצות בסגנון נאפוליטני מסורתי ומשתמשת בטאבון עצים שהובא מאיטליה, תוך שימת דגש על מרכיבים איכותיים.

הפתעה עם פיצה "פרסקה"

בצד המאכזב, פיצה "פרסקה" מקיבוץ אפיקים, שהייתה מדורגת בשנה שעברה במקום ה-37 וזכתה לכינוי "הפיצה ששווה לעקוב אחריה", לא הצליחה להיכנס לדירוג השנה. זאת למרות הפוטנציאל שגילתה בתחילת הדרך.

מסקנה

הכנסת שתי פיצריות ישראליות לרשימה היוקרתית מחזקת את מעמד ישראל בסצנת הפיצה העולמית ומסמלת את היכולות של הקולינריה המקומית לשגשג גם בתנאים תחרותיים. שף סינקלר הבטיח להמשיך לחדש ולייצר פיצות איכותיות בשנים הבאות.

תגים: פיצה, אוכל, קולינריה, מדריך Top 50 Pizza, ירושלים, חיפה, ישראל, פיצה נאופוליטנית, תוכן איכותי

שיתוף

רוצה לפרסם אצלנו ? הצעת מחיר?

מאמרים

Scroll to Top