דילוג לתוכן

טרנד הביצים החדשות: קונבנציה "שש ביצים בשש דרכים" כובשת את הרשת עם קומבינציות מפתיעות

מגמות ביצים שמקבלות פופולריות: "שישה ביצים בשישה דרכים"

מבוא

בשבועות האחרונים ביצים הפכו לשיחת היום, אך לא מסיבות כלכליות בלבד. טרנד חדש שמקיף את הרשתות החברתיות, החל ביוצר תוכן בשם אלכס יוסיקו, הופך את הביצים לא רק למצרך יומיומי, אלא גם לסיבה ליצירתיות קולינרית.

הטרנד: שישה ביצים בשישה דרכים

הכל התחיל עם סרטון ויראלי שבו אלכס מציג את ארוחת הבוקר שלו, הכוללת שישה ביצים קשות בשילוב עם "כל התבלינים והמרכיבים" שיש לו בבית. הוא מתחיל בתוספת של מלח ופלפל על כל הביצים וממשיך להציג את השילובים הייחודיים.

השילובים המיוחדים

  • "מג" (megg): ביצה עם מיונז. אלכס מדרג את השילוב הזה כקלאסי וברור.
  • "בייג" (begg): ביצת בולדק, המגיעה עם תבלינים חריפים, קיבלה דירוג של שמונה.
  • "הג" (hegg): ביצה עם דבש חם, קיבלה דירוג מאוד גבוה של תשע.
  • "ביצה עם חמ dill" (pickle and egg): תוספת של חמוצים ושימוש בקטשופ. אלכס לא היה מרוצה מהשילוב הזה, אך עדיין מציין שזה סביר.

למרות הדירוגים הגבוהים, כמה מגיבים הבעירו שאלות בנוגע להשפעות בריאותיות אפשריות של אכילת שישה ביצים בבת אחת, כמו גם את העלות הכספית של המצרכים.

האתגרים ברשת החברתית

הטרנד פרץ את גבולות הכינוי "עוף" עם מגוון של קומבינציות ביזאריות, כמו "PB&Jegg" – ביצה עם ריבת דובדבנים וחמאת בוטנים. בשילובים אחרים מופיעות גבעות לא שגרתיות כמו "אגס עם ענב" וה"ביצה עם שוקולד", כאשר רבים התכבדו באתגר.

סיכום

הטרנד של שישה ביצים בשישה דרכים מראה לנו כי באוכל יש מקום ליצירתיות ולכיף, עם כמעט 4 מיליון צפיות בסרטון הראשון של אלכס. אם אתם רוצים לבדוק את השילובים האלו בעצמכם, תוכלו לעקוב אחרי אלכס בטיק טוק או לנסות מתכונים פחות קיצוניים באפליקציית Tasty, ללא צורך במנוי

Scroll to Top