מסעדת אדמתי, לאחר חצי שנה בלבד, נסגרת בעקבות המלחמה והצמצומים הכלכליים – הצטרפו להנחה של 25% על כל התפריט בימים האחרונים!

חצי שנה מפתיחתה: מסעדת אדמתי נסגרת – ומציעה 25% הנחה על כל התפריט

סגירת המסעדה בעקבות לחצים כלכליים

בשורה רעה לחובבי הקולינריה: מסעדת הביסטרו "אדמתי", שנפתחה רק לפני כחצי שנה, צפויה להיסגר. הסיבות לסגירה כוללות את השפעות המלחמה המתמשכת, מציאות כלכלית קשה, עליות מחירים ומחסור בעובדים.

בשיחה עם N12 ציינו במפעלי המסעדה כי "זה לא כישלון – אלא הקשר וזמן". הם הדגישו כי הקימו מקום שנגע בלב של אנשים וכי הם רואים זאת כזכות גדולה. עם ההבנה כי יש צורך להפסיק את פעילות המסעדה, הם מבקשים לעשות זאת באחריות ובכבוד.

המצב הכללי בתחום המסעדנות

סגירתה של אדמתי מגיעה על רקע הקשיים המאפיינים את תחום המסעדנות בכלל. נתונים שפורסמו מוקדם יותר החודש מצביעים על ירידה של כ-30% בהזמנות למסעדות מתחילת השנה, כשההחמרה ניכרת בחודשים האחרונים. במסעדות השף רשמו ירידה חדה של 53% בהזמנות.

סקר בקרב מסעדנים מצא כי 31% מהם מגדירים את מצב העסק שלהם כיציב, בעוד ש-30% טוענים כי עסקיהם דורשים צעדים דרסטיים כדי לשרוד. 68% מהנשאלים ציינו כי האתגר המרכזי הוא כוח האדם.

על המסעדה וההצעות המיוחדות

אדמתי ממוקמת בתחילת שדרות רוטשילד, סמוך לרחוב הרצל, בנקודה שידועה לשמצה בעקבות המסעדה הוויטנאמית "וונג". הביסטרו הוקם על ידי המסעדן עמרי אייזנשרייבר והשף אביב אטינגר, לשניהם רקורד קולינרי מרשים.

לאור ההחלטה על סגירה, המסעדה מציעה הנחה של 25% על כל התפריט בשעות הערב, בין שני לחמישי, מ-17:30 עד 22:00. במסגרת המהלך, אשר הוגדר "הזמנה פתוחה לחלוק איתנו את הימים האחרונים של המקום הזה", המטרה היא להעניק ללקוחות חוויה חיובית ולציין את סיום הדרך של המסעדה

Scroll to Top