עמיחי באר יוצא מהאינסטגרם למטבח: פותח מסעדה זמנית ברביבה
יוצר התוכן המוביל משיק מסעדה ברביעה הקומה השנייה בתל אביב
לאחר שנים של יצירת תוכן ויראלי שהעניק השראה למאות אלפי אנשים, יוצר התוכן עמיחי באר עושה את המעבר למסעדנות. באר משיק מסעדה זמנית בשם "Rose De Provence" שתתקיים ברביבה הקומה השנייה בתל אביב במשך שלושה ימים בלבד, בין ה-19 ל-21 באוגוסט 2025. אירוע זה מתפרש על פני שלושה ימים בלבד, אך מציע חוויה קולינרית ייחודית שהפכה אותו לשם דבר בעולם הקולינרי הישראלי.
תפריט להנאת הסועדים
באר, שהתפרסם בזכות סרטונים המייצרים מנות שיש בהן שילוב יוצא דופן של דגים וירקות, יציע תפריט מגוון שיכלול מנות מוכרות מהקטלוג שלו, לצד יצירות חדשות בהשראת המטבח הפרובנסיאלי. בין המנות שיוגשו ישנם סטרצ'טלה עם עגבנייה חרוכה, גספצ'ו, קוביות טונה, שיפוד דג על מאק אנד צ'יז, וצלעות טלה עם צ'ימיצורי ותפוחי אדמה מדורה.
בנוסף, כל ארוחה תהיה מלווה בארבע טעימות של יינות רוזה מכל הנבחרים מפרובנס, כולל WHISPERING ANGEL ו-MINUTY, מותגי יין המוכרים בהפקות איכותיות מזן גרנאש, סנסו ורולי.
שיתוף פעולה עם ענקי היין
האירוע מתבצע בשיתוף פעולה עם מותגי רוזה נחשבים שמיוצרים על ידי תאגיד היוקרה Moët Hennessy. המציעים את יינותיהם לארוחה גורמים למזוג היינות להיות מתואם בדיוק למנות המוגשות, כשהסומליה ידריך את הסועדים במהלך הארוחה.
פרטי האירוע
- מקום: רביבה הקומה השנייה, ניסים אלוני 10, תל אביב
- תאריכים: 19-21 באוגוסט 2025 (שלישי-חמישי)
- מחיר לסועד: 450 ש"ח
- רכישת כרטיסים: לחץ כאן
רביבה הקומה השנייה היא מקום קולינרי ייחודי, המציע חוויות אוכל מגוונות והוקם במטרה להמשיך את חזונה של רביבה אפל, שהשפיעה על הקונדיטוריה הישראלית עם טעמים וניחוחות פריזאיים.
האירוע צפוי להציע לסועדים חוויה מיוחדת במינה, שכוללת שילוב ייחודי של אוכל, יין ואסתטיקה קולינרית