שיטות אירוח מסורתיות שחוזרות לאופנה
בעידן המהיר שבו אנו חיים, קל יותר לקחת קיצורי דרך במקום לעשות דברים בדרך המסורתית – לקנות עוגה במקום לאפות אותה מהיסוד, לשלוח אימייל במקום לכתוב פתק ידני. עם זאת, כאשר מדובר באירוח, חשוב לאט ולשים לב לעשות את הדברים בדרך הישן. במאמר זה נסקור שבע גישות מסורתיות לאירוח שאינן מתנדנדות להיעלם בקרוב.
שליחת הזמנה מסורתית
אין דבר מהנה יותר מלגלות הזמנה יפה בתיבת הדואר, בין החשבונות למגזינים. השקעו בהזמנות נייר במקום בהזמנה דרך אינטרנט או מסרון מהיר. גישה זו מהווה טון רשמי לאירועים, וגם מעודדת את האורחים להחביא את הטלפונים כדי ליהנות מהחברה האמיתית סביב השולחן.
השימוש בכסף כסף
אמנם קל לותר על הזמן שדרוש להבריק את הכסף, אך כשמדובר באירוח לארוחה מיוחדת, כדאי להשתמש בכסף שלכם ולא בכלים חד פעמיים. גישה זו לא רק שיהפוך כל ארוחת ערב רגילה למבצע חגיגי יותר אלא גם תקל עליכם בהכנה בכל פעם.
קישוט השולחן בבריקים
מפיות בד הן דרך קלה להוסיף צבע ודוגמאות לשולחן. בנוסף, מפיות בד טובות יותר לסביבה מאשר מפיות נייר, שנזרקות מייד לאחר הארוחה. אל תישכחו לגהץ את המפיות לפני הגעת האורחים, או לפחות לזרוק אותן למייבש עם חומר להחזרת קליפת דקורטיבית.
הגשת האוכל על צלחות איכותיות
צלחות המוכנות בארון הישן שלכם זקוקות לפעולה מדי פעם. במקום לשמור את הכלים היפים לימים עברו, השתמשו בהם גם לארוחות יומיומיות כדי להפוך כל מנה, עם המיקרוגל או עם הרך, לחוויה ייחודית יותר.
מיתוג התפריט
אל תשאירו את האורחים לנחש מה יש לאכול. אם אתם מגישים את האוכל בסגנון בופה, הניחו כרטיסיות כתובות לצד המנות. זה גם רעיון מצוין לברים DIY: הציבו כרטיס מתכון כתוב לצד המשקאות שיאפשר לאורחים לערבב בקלות את הקוקטיילים המיוחדים של הערב.
הכנת כרטיסי מקום
מקום ישיבה מוגדר מבטיח שהאורחים יחושו רצויים וימנע ממתיחות פוטנציאלית. בנוסף, הכנסת כרטיסי מקום יכולה לעזור להבטיח שהאורחים יתענגו על החוויה, כמו להושיב את חובבי הגינון זה ליד זה.
קישוטים מעשבים מהגינה
לפני שהיו מכולות אלו עידן השילוח, המארחים הסתמכו על מה שצומח בגינות τους כדי לקשט את השולחן. הוסיפו אלמנט טבעי לשולחן שלכם והקטינו את ההוצאות על ידי קישוטים מעשבים ופרחים מהגינה שלכם.
באמצעות הגישות המסורתיות הללו, תוכלו לערוך אירועים בלתי נשכחים, תוך שמירה על קשרים אמיצים עם האורחים שלכם